Hard werken wordt hier beloond

Ik ben altijd een gedreven werker geweest, maar zocht een bedrijf waar ik mezelf verder kon ontwikkelen in een toffe en collegiale sfeer. Ik had dan ook op vele vacatures gereageerd en ben enkele malen op gesprek geweest. Telkens zonder veel succes. Nergens vond ik de ‘klik’ met het bedrijf… Bekijk meer “Hard werken wordt hier beloond”

Jeroen VD

Een luisterend oor voor problemen

Bij mijn eerste sollicitatie bij Alternate werd ik helaas niet weerhouden maar drie weken later werd ik positief verrast door een telefoontje met de vraag of ik mogelijk interesse had in een andere, zojuist vrijgekomen functie. Dit toonde voor mij een persoonlijke aanpak ten opzichte van werknemers aan en dit… Bekijk meer “Een luisterend oor voor problemen”

Thomas G

Een job met toekomst

Een flashback naar 2014: als student met een enorme passie voor technologie was beginnen bij Alternate, mijn favoriete winkel, niets minder dan een godsgeschenk. Na 2 leerrijke, boeiende maar vooral toffe jaren als jobstudent bij Alternate mocht ik met een diploma op zak eindelijk de schoolbanken verlaten. Met spijt in… Bekijk meer “Een job met toekomst”

Damir C

La liberté d’évoluer…

Mon emploi chez Alternate m’a permis d’enrichir énormément mes connaissances dans différents domaines et langages de balisage. J’ai travaillé 3 ans chez Alternate, grâce à cela j’ai pu bénéficier des possibilités internes d’évolution au sein de la société. Au début, j’ai été simplement assigné à gérer et traduire la base… Bekijk meer “La liberté d’évoluer…”

Donovan D

Stage bij Alternate is een totaalpakket dat je zelf mag helpen samenstellen

Als fervente gamer was Alternate mij niet onbekend, integendeel zelfs. Na enkele jaren als klant zag ik een vacature passeren voor customer services agent met een passie voor pc’s en technologie. Zelfs al was ik nog niet afgestudeerd, ik kon het niet laten om toch te solliciteren voor de functie. Deze functie was niet… Bekijk meer “Stage bij Alternate is een totaalpakket dat je zelf mag helpen samenstellen”

Jordi VdB

Doorgroeien? Da’s toch normaal.

Als werkgever vind ik het enorm belangrijk dat werknemers zich goed in hun vel voelen bij ons. We zetten dan ook enorm in op comfortabele werkplekken in een amicale sfeer waar plezier een onderdeel is van onze dagelijkse werkzaamheden. Natuurlijk moet er ook hard gewerkt worden, maar dit gaat gemakkelijker… Bekijk meer “Doorgroeien? Da’s toch normaal.”

Michael M

Hier kan ik mezelf zijn…

Je bent jong en je wilt wat… Nu, voor iemand die 5 à 6 uur per dag gamede was een job zoeken geen lachertje. Dus ik dacht, waarom volg ik mijn passie niet? Voor ik het wist had ik een sollicitatie bij Alternate vast. Na tweemaal op een aangenaam gesprek… Bekijk meer “Hier kan ik mezelf zijn…”

Robin V

Het is een nieuw boek dat tot op heden nog steeds wordt ingevuld

12 jaar school, 4 studierichtingen, verloren in opties, van dromen realiteit gemaakt en van mijn hobby mijn werk. In mijn laatste jaar (middelbare) school heb ik na vele richtingen geprobeerd te hebben als finale optie gekozen voor pc-technicus. Ik heb een deeltijdse opleiding gedaan waarbij ik de kans heb gekregen… Bekijk meer “Het is een nieuw boek dat tot op heden nog steeds wordt ingevuld”

Damon M

Een hechte groep medewerkers die me meteen onder de arm nam

In 2015 was ik 17 jaar, ik studeerde informatica-wiskunde in het middelbaar en had de vorige zomervakantie in een broodjeszaak gewerkt om mijn eerste geld te verdienen. Met mijn eerste geld kocht ik mezelf een computer, een gamecomputer om League of Legends, Fifa, CSGO, … te spelen. Het smeren van… Bekijk meer “Een hechte groep medewerkers die me meteen onder de arm nam”

Nick C

Elke dag leer ik bij

Ik heb gesolliciteerd bij Alternate omdat ik interesse had in een administratieve job. Dit is ondertussen al 3 jaar geleden en heb hier nog geen moment spijt van gehad. In deze 3 jaar heb ik ontzettend veel bijgeleerd. Bij Alternate kreeg ik de kans mezelf te ontplooien en mijn grenzen… Bekijk meer “Elke dag leer ik bij”

Vanessa P