Service

E-commerce

Gaming

Events

0 +
tevreden klanten

Alternate is gekend als één van de grootste online leveranciers van computers, randapparatuur, computercomponenten en multimediaproducten in Europa. In de loop der jaren is het assortiment steeds verder uitgebreid met aanverwante producten zoals huishoudelektronica en gereedschap. Tegenwoordig worden vanuit logistieke centra in Duitsland, Nederland en België alle landen in Europa beleverd, zowel als fulfilment partner voor andere verkopers als rechtstreeks aan de eindgebruiker. Alternate is daarmee één van de meest succesvolle e-commerce ondernemingen in haar branche.

In België heeft Alternate, sinds haar start in oktober 2007, een duidelijke stempel op de markt gedrukt. Met haar concept van een breed assortiment, snelle levering en doorgedreven expertise, heeft Alternate België als omnichannel-bedrijf in korte tijd een grote naamsbekendheid opgebouwd. Met eigen callcenters, showroom, technische dienst en helpdesk, biedt Alternate België een totaalpakket voor zowel B2C- als B2B-klanten waarmee wordt ingespeeld op de sterk groeiende e-commerce markt. Om ruimte te bieden voor verdere groei is in 2016 in Tholen een extra distributiecentrum gebouwd dat orders verwerkt voor zowel Nederland als België.

Alternate werd de afgelopen jaren meerdere keren onderscheiden door brancheorganisaties. Dit is te danken aan medewerkers die dagelijks hard werken om alle klanten het gemak en plezier van bestellen bij Alternate te laten ervaren.

Hoe scoort Alternate bij hun klanten?

Facebook
4.6/5
Google
4.5/5
Trustpilot
4.4/5

Social Media